Zul Ariffin Takut Keluar Berseorangan,Risau Di Rogol Gadis-gadis Malaysia


Zulkifli bin Ariffin yang dilahir pada 25 Oktober 1986 atau lebih dikenali sebagai Zul Ariffin ialah seorang pelakon dan model lelaki Malaysia. Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada tahun 2008 menerusi watak pembantu dalam siri drama Astro Ria, Awan Dania dan kemudiannya beralih ke watak utama sebagai Inspektor Ashraf dalam siri drama berusur kepolisan iaitu, Gerak Khas. 

Nama Zul mula kian melonjak naik setelah di gandingkan bersama Ayda Jebat dalam Rindu Awak 200% yang disiarkan di Slot Akasia TV3.Beliau juga pernah memenangi Pelakon Harapan Lelaki menerusi persembahannya dalam filem Penanggal.

Sebelum ini kecoh di media sosial mengenai  Zul Ariffin menunjukkan kemaluannya di laman insta story dan isu hangat ini dikatakan akaun peribadi miliknya telah digodam oleh pihak yang tidak bertanggung jawab.

Berikutan kejadian tersebut,rata-rata anak gadis di Malaysia dikatakan 'meroyan dan kempunan' mahu melihat gambar panas Zul.

Antara komen yang ditulis netizen adalah "D*ck mcm Zul Ariffin la baru d*ck idaman,Putih,bersih hahh korang ada?"tulis salah seorang netizen.

"Wuish padu bak hang.Tapi takan betul  Zul Ariffin?Sebab tengok badan macam lain jerk".

"Tak ada rezeki nak tengok  Zul Ariffin punya :( ".


Ini adalah diantara komen-komen netizen wanita yang dikatakan keterlaluan.Diharap Zul Ariffin jangan lah keluar atau berjalan berseorangan dikuatiri akan dirogol oleh gadis-gadis Malaysia.Editor-Sofia