Video- Suami Kantoi Ada Wanita Lain Semasa ,Isteri Serbu Bilik Hotel Bersama Anak Kecil


INDONESIA- Isteri mana yang rela kasih dan sayangnya di kongsi bersama dengan wanita lain.Jika ada pun si suami cukup bertuah kerana memiliki isteri yang cukp penyabar.Terutama dalam era maju dan canggih pelbagai kemungkinan boleh terjadi.

Ramai juga diantaranya yang berjaya ditangkap oleh si isteri sedang melakukan perbuatan jijik bersama dengan wanita lain di bilik sewa.

Perkara yang sama berlaku lagi.

Di mana seorang isteri melakukan serbuan terhadap suami dan juga kekasih gelapnya.

Seperti yang dilaporkan oleh TribunStyle.com dari akaun Instagram bernama Lambe Turah, wanita yang mendakwa isteri  kepada lelaki tersebut datang bersama anda kecil ke bilik tersebut dan mendapati suaminya bersama wanita lain.

Wanita ini tidak datang bersendirian dia juga membawa anak kacil dan beberapa orang rakan sekerjanya sebagai saksi kejadian.

Sambil menjeri,wanita yang bergelar isteri sah kepada lelaki ini telah bertindak menegking wanita yang merampas suaminya .

Tidak mahu mengalah,wanita terbabit juga telah memarahinya dengan menengking sekuat hati tanpa rasa bersalah.

Didalam video berdurasi 29 saat ini memaparkan wanita yang berada di dalam bilik itu memakai pakaian tidur bertikam lidah bersama isteri sah kepada lelaki ini. Disebabkan kanak-kanak ini terlalu rindukan ayahnya di berniat mahu masuki runag bilik tersebut namun wanita itu menutup pintu sekuat hati sehinggakan kepala kanak-kanak ini terantuk di permukaan pintu.

Akibat kesakitan yang teramat kanak-kanak perempuan ini menangis 

Tindakan seorang isteri menyerbu suaminya dengan membawa anak kecil ini nampaknya menjadi tumpuan.

Ramai yang bersimpati dan kasihan dengan nasib wanita dan anak kecil itu.Ianya juga mungkin akan memberikan kesan yang amat mendalam terhadap kanak-kanak itu.

Terutamanya kanak-kanakitu  masih kecil yang kemudiannya akan mengalami trauma akibat daripada peristiwa ini.

@ Nadine.a.putri, "Setiap ada kejadian gini di depan anak kecil..dan membuat anak menangis, selalu tersentuh ati iki"

@ dhanisharsetiadi21, "Perbuatan ini ada tindakan yang tidak bijak juga membawa kanak-kanak kecil ke dalam urusan orang dewasa"

@novelia_na, "Kasian anaknya ... .ya Allah ..."

@sisil_jf, "aduh anak jgn dibawa sekali dalam kes ini. kasihan nanti trauma. si bapak tak tahu malu, pompuan perampas tu pun hodoh betul. hadeh ...