Video- Isteri Kantoi 'Bermesra' Dengan Lelaki Lain Di Dalam 'Video Live'


AMERIKA- Seorang lelaki membuat 'video live' lalu mencium seorang wanita yang pernah ditemuinya di sebuah kelab.Beberapa minit kemudian muncul dua orang lelaki dan salah seorang daripadanya adalah suami wanita itu.

Kejadian ini dipercayai berlaku di luar sebuah tempat di Amerika Syarikat, membuktikan bahawa tidakan mereka berdua adalah salah.

Wanita itu melihat kamera, sebelum lelaki itu memberitahu dia kelihatan 'luar biasa' dan bertanya sama ada dia boleh menciumnya atau tidak.

Dia bersetuju, dan kedua-duanya melakukan aksi tersebut secara 'live' sementara wanita itu memegang tangannya ke arah kamera masing-masing melakan aksi itu tanpa rasa bersalah.

Selepas mencium mereka, wanita itu mengaku dia sudah berkahwin dan berkata: 'Suami saya akan menjadi p *****.'

Lelaki berkenaan berkata, "Jika dia tidak boleh memukul saya, dia bukan suami anda, walau bagaimanapun, wanita berkenaan telah menolak cadangan untuk melakukan perbuatan seks bersama dengannya.

Malangnya suami wanita itu kemudian muncul dari latar belakang, dan bertanya kepada isterinya: 'Bersedia untuk pergi?'

Ketika suami wanita itu datang ke araha mereka,lelaki berkenaan berkata 'Apa yang terjadi?'.

Suami wanita itu memberitahu mereka berdua 'mempunyai malam yang baik ya' ketika mereka berjalan pergi suami yang berulang kali bertanya kepada isterinya perkara yang sama.

Lelaki yang membuat 'video live' itu kemudianya hanya melihat mereka pergi dan ketawa ke arah kameranya.Editor-Sofia