Video-Fasha Sandha Dipuji Netizen Pandai Menari


Pelakon Fasha Sandha atau nama sebenarnya Nur Fasha Sandha, 34, yang juga ibu kepada dua orang cahaya mata baru-baru ini dikatakan berani menyahut cabaran netizen dengan melakukan tarian 'Lagi Syantik yang kian tular di media sosial.

Pelakon terbabit dilihat menunjukkan bakat tariannya dengan berkongsi rakaman video berkenaan di laman Instagramnya 

Rakaman video berkenaan yang dikongsikan oleh pelakon tersebut mendapat lebih daripada 440 ribu tontonan dan ribuan komen oleh netizen.

Tulisnya, "ok diatas permintaan ramai, nak #lagisyantikchallenge #lagisyantik #lagisyantikxfashasandha versi sopan, kita sahut cabaran," tulisnya.

Namun, rata-rata peminat dikatakan memuji tarian dilakukan oleh Fasha yang kelihatan bersahaja dan tidak terlalu berlebihan.

Salah seorang peminat pelakon berkenaan menjelaskan bahawa Fasha harus mengendahkan komen-komen yang negatif yang penting pelakon itu bahagia.

"Pandai Fasha menari. Cantik sangat. Pedulikan apa orang kata yang peting awak bahagia dan tak usik hidup orang lain." komen @Razak130.

"Lembut je gerak fasha menari. Buat lebih banyak video lagi kerana saya suka. Pedulikan apa orang nak katakan sebab mereka cemburu tak pandai menari." komen @rindaoolala.

Komen @aredeqecah, "kemain lembut badan kamu ye Fasha, hahaha. Nak menari suka-suka pun salah. Buat apa yang kamu rasa gembira. Pedulikan je si bawang-bawang ni".

Sementara itu ada juga yang memuji kecantikan Fasha daripada dulu lagi tidak pernah tidak cantik.

"Dari dulu hingga sekarang, tak pernah tak cantik," komen @as_erieza_enterprise. Sumber: Astro Gempak. Editor: AA