Uqasha Senrose Tampil Perjelas Cerita Sebenar


Pelakon popular Uqasha Senrose tampil menceritakan kisah sebenar tentang dirinya yang ditangkap polis melibatkan enam bungkusan aluminium berisi 53 pil Erimin 5 , semalam.

Menurut laporan Harian Metro, Ujian air kencing sudah dilakukan dan keputusannya negatif,” kata pelakon jelita Uqasha Senrose yang ditahan polis selepas disyaki memiliki enam bungkusan aluminium berisi 53 pil Erimin 5 , semalam.

Uqasha yang dibebaskan dengan jaminan polis, malam tadi enggan mengulas lanjut mengenai kejadian yang menimpanya namun tidak menolak wujud unsur sabotaj dalam kejadian itu.

”SAYA tidak ‘lalok’ langsung. “saya tidak okey. Orang saja nak kenakan saya. Dugaan apa pula kali ini,” katanya kepada Kepada pemberita ketika dihubungi, hari ini.

Terdahulu dilaporkan seorang pelakon wanita popular ditahan polis selepas disyaki memiliki enam bungkusan aluminium berisi 53 pil Erimin 5 di dalam beg tangan miliknya.

Dadah itu ditemui apabila pelakon jelita berusia 26 tahun itu dibawa ke Balai Polis Taman Tun Dr Ismail (TTDI), selepas terbabit dalam kemalangan jalan raya di Jalan Burhanuddin Helmi, jam 11.45 pagi, semalam. Harian Metro