Uqasha Senrose Dilepaskan, Zarina Anjoulie Tampil Bersuara


Pelakon Uqasha Senrose baru-baru ini dipercayai ditahan kerana memiliki enam bungkus aluminium berisi 53 pil dadah jenis Erimin 5.

Namun didapati bahawa pelakon tersebut disahkan negatif dadah selepas membuat ujian saringan air kencing dan mendakwa telah disabotaj.

Tetapi ramai yang mempertikaikan hal tersebut kerana Uqasha dibebaskan dengan jaminan dalam masa yang cukup singkat, antaranya adalah pelakon Zarina Anjoulie, 31. Dia juga dahulu sering dihimpit dengan pelbagai kontroversi.

Walau bagaimanapun, di antara artis-artis di dalam industri hiburan, Zarina Anjoulie paling berani bersuara mengenai isu yang berlaku di antara artis.

Menerusi laman Instagramnya, Zarina telah mendedahkan punca berkaitan isu dadah yang sering dialami oleh artis Malaysia meskipun pernah ditangkap.

Terdapat beberapa gambar yang dimuat naik di IG Story miliknya mengenai artis-artis yang sering dilanda kontroversi berkaitan dadah namun berjaya dilepaskan.

Ekoran daripada itu, beliau menerima kecaman hebat dari pengikutnya di atas pendedahan tersebut.

Namun dia menjelaskan bahawa dia bukan sekadar cakap kosong tetapi ianya berdasarkan pengalamannya sendiri. Sumber: Eberita Editor: AA