Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Khamis, 3 Mei 2018

Pelancong Wanita Diperkosa Dan Dipenggal Kepala Dan Dibuang Dalam Hutan.


INDIA- Seorang wanita yang dipercayai mengembara ke India untuk merawat kemurungannya telah bertukar tragedi apabila mangsa diperkosa dan kepalanya dipenggal sebelum tubuhnya ditemui digantung di dalam hutan.

Liga Skromane, 33, yang berasal dari Latvia tetapi tinggal di Dublin, Ireland, tiba di Kerala bersama kakaknya pada Februari.

Dia berharap agar dapat dirawat di salah satu pusat ayurveda di kawasan itu yang terkenal dengan kaedah perubatan tradisional itu, menurut NDTV.

Namun, dia hilang beberapa minggu selepas tiba di negara ini selepas meninggalkan pusat perubatan itu untuk melihat keindahan pantai.

Badan mangsa ditemui berhampiran dengan hutan bakau di Thiruvallam pada 21 April.

Polis mendedahkan pada hari Khamis lepas, pada hari yang sama pengebumiannya diadakan di Thiruvananthapuram ada dua orang lelaki mengepung mangsa, lalu memberikan dadah dan merogolnya sebelum membunuhnya mangsa dengan kejam.

Dua suspek kini dalam tahanan pihak polis.

Suspek adalah pengedar dadah dan salah seorang suspek sekali lagi menyalahgunakan dadah kata sumber kepada NDTV.

Walau bagaimanapun, mereka dapat menentukan bahawa dia telah diberi ubat dan diserang sebelum dicekik sehingga mati.

'Mangsa ditawan ke kawasan ini, diberi ubat dan diserang secara seksual. Mangsa dibunuh apabila dia melawan, 'Pegawai Manoj Abraham memberitahu NDTV.

Kes-kes berkaitan dengan rogol dikatakan tidak menunjukkan tanda penurunan meskipun sudah diverikan hukam berat kepada pesalah yang dikuat kuasakan minggu lepas.

Seorang mangsa gadis berusia 16 tahun yang membunuh diri selepas diperkosa oleh lapan lelaki pada hari Ahad di daerah Nuh utara negeri Haryana, kata pegawai kanan polis Nazneen Bhasin kepada Reuters.

Insiden itu berkurang dari sebulan selepas India meluluskan hukuman mati untuk hukuman rogol gadis berusia 12 tahun ke bawah.Editor-SofiaTiada ulasan:

Catat Ulasan