Pasangan Suami Isteri Dapat Nota Dari Jiran, Menyatakan Sering Melihat Mereka Tidak Berpakaian Dari Luar Tingkap


England -Sepasagan suami isteri yang sudah berkahwin telah memberi maklum balas kepada jirannya, denagn mengatakan bahawa mereka sakit mata melihat pasagan ini sering telanjang. Oleh sebab itu, jirannya telah menulis nota tangan kepada pasangan ini.

Karin Stone, 33, dan suaminya, Jay, 34, terkejut apabila mereka menerima surat melalui pintu pada hari Jumaat lepas.Di dalam nota tersebut meminta mereka menutup tirai bilik kerana terlihat bentuk badan seperti payudara dan bentuk badan wanita dan lelaki sedang berasmara.

Nota tersebut, yang dihantar oleh jiran di Lemington, Newcastle, juga mengugut untuk melaporkan pasangan itu kepada pihak berkuasa kerana melakukan perkara tidak senonoh.

Nota tersebut bertulis 'Adakah anda boleh menutup tirai anda apabila tidak berpakaian atau menutupnya dengan langsir.

'Kami sakit mata melihat buah dada besar dan kami akan melaporkan pasangan ini kepada pihak berkuasa kerana melakukan perkara tidak senonoh'.

Karin dan Jay, yang bekerja sebagai DJ dan pengurus pejabat, kini telah memberi maklum balas kepada surat tersebut dengan menulis nota mereka sendiri di tingkap rumah mereka.

Nota tersebut bertulis: 'BERHENTI MELIHAT MELALUI TINGKAP KAMI ANDA pengitip TOM - JIRAN ANDA'

Karin, yang bekerja sebagai pengurus pejabat, berkata: 'Pada hari Jumaat saya pergi ke Norwich dan suami saya berkata,' 'Awak tidak akan percaya, kita mendapat nota melalui pintu' '.

'Kami tidak berdiri di tingkap dan menari atau berbuat apa-apa.

'Dia menganggap ia adalah angin pada mulanya, dia berkata pasti tidak ada yang tidak masuk akal.

'Tetapi dari tulisan tangan itu kelihatan seperti orang yang lebih tua telah menulisnya.'

Pasangan itu, tidak pasti siapa yang menyampaikan surat tersebut, memutuskan untuk melekatkan nota mereka sendiri dalam tetingkapnya pada hari Ahad.

Karin berkata: 'Saya tidak tahu bagaimana jiran akan bertindak balas terhadap nota saya.Editor-Sofia