Lepas Zul Ariffin, Gambar Kemaluan Ryzal Jaafar Pula Tersebar.


Mohd Shahrizal bin Jaafar yang dilahirkan pada 21 Januari 1982 atau lebih dikenali sebagai Ryzal Jaafar adalah pelakon lelaki dan model Malaysia yang banyak bergiat aktif di telefilem dan drama Malaysia. Beliau juga pernah menyertai Program Fear Factor Malaysia musim ke-2.

Sebelum ini isu hangat ini pernah terkena tempias kepada pelakon berbadan sasa Zul Ariffin dan kini Ryzal Jaafar pula menjadi mangsa seterusnya.Gambar panas tersebut dikatakan kian tular di media sosial dari semasa ke semasa gara-gara sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab menyebarkannya.

Menurut Hangat.com,terdapat 4 keping gambar Ryzal Jaafar yang dikatakan memakai tuala dan salah satu darinya yang konan adalah gambar kemaluan pelakon ini kian tersebar di Twitter dan media sosial yang lain.

Namun,rata-rata netizen tidak percaya dan menyatakan itu adalah gambar daripada hasil suntingan yang berniat buruk terhadap artis kacak ini.

Sejak kebelakangan ini ramai artis Malaysia yang menjadi mangsa buli siber dan diharap pihak berkuasa dapat mengkaji serta menahan individu yang tidak bertanggungjawab ini jika dibiarkan ianya akan terus belarutan.Sumber-Hangat.com.Editor-Sofia