Lelaki Mabuk,Lakukan Seks Bersama Kereta


SEORANG lelaki yang berasal dari Kansas yang mabuk teruk perlu ditenangkan oleh pihak polis setelah mencuba melakukan hubungan seks dengan kereta. Polis terpaksa menggunakan pistol listrik (stun gun) supaya boleh menghentikan tindakannya.

Peristiwa ini bermula saat pihak polis setempat mendapatkan laporan tentang seorang lelaki tanpa seurat benang di badan (telanjang) di tempat letak kereta sebuah Kompleks Apartemen. Lelaki tersebut dilaporkan berada di bawah kereta dalam keadaan yang menjijikkan.

"Ketika kami sampai di sana, dia secara aktif mencuba memasukkan penisnya ke knalpot," kata Letnan Scott Powell.

"Lelaki itu menyukai model kereta terbaru, Dodge Dart abu-abu," tambahnya.

Petugas di situ memberi arahan untuk memberhentikan tindakan itu, tetapi lelaki tersebut tetap nekad melakukan aksinya. Polis pun terpaksa menembaknya dengan pistol listrik untuk melumpuhkannya.

Powell mengatakan lelaki yang berusia 24 tahun itu, kemudian dibawa ke tempat yang lagi selamat dan tidak ada orang lalu lalang ketika ia akhirnya "dipisahkan" dengan kenderaan.

"Dia tengah mabuk teruk akibat pengaruh ubat," katanya lagi.

"Petugas telah berada di sana, dia terus mencuba dan berhubungan seks dengan knalpot kereta. Dia tidak mahu mendengar kan perintah atau apa pun. Mereka akhirnya terpaksa menyerang mangsa tersebut," katanya.

Nyawa lelaki itu tengah terancam di mana kadar alkohol dalam darahnya mencapai tahap 35 dan didapati mangsa telah menggunakan dadah sehingga membuatnya nekad melakukan aksi tersebut.

Dia juga kemungkinan mendapatkan cedera kepala, yang didapatkan sebelum polis tiba.

Powell mengatakan bahawa lelaki itu tidak tahu apa yang sedang terjadi ketika para petugas tiba, dan dimaklum polis tetapi tidak untuk hal seperti ini.

Lelaki itu diperkirakan akan dibolehkan pulang dari rumah sakit pada hari Khamis kemarin, dan diperkirakan akan dikenakan denda. Polis menyerahkan laporan kepada jaksa kota merekomendasikan tuduhan pelanggaran tingkah laku cabul dan tidak siuman.

Namun kesalahan dan denda tidak jatuh lagi sehingga semalam ke atas lelaki tersebut. Sumber: Daily Mail - Editor: Najiha