Kecoh !!! Bayi Kylie Jenner DIkatakan Mirip Pengawal Peribadinya


Kylie Jenner atau Kylie Kristen Jenner, 21, merupakan seorang bintang terkenal Hollywood yang dikatakan memiliki pendapatan yang sangat besar dan mempunyai seramai 108 juta pengikut di laman Instagram.

Namun baru-baru ini heboh apabila anaknya yang bernama Stormi difahamkan mirip seperti pengawal peribadinya iaitu, Tim Chung. Tim Chung dikatakan telah berkhidmat selama bertahun-tahun bersama keluarga Kardashians. Dia juga memiliki paras rupa yang kacak.

Tim Chung kini menjadi perhatian baru peminat-peminat Kylie di mana-mana. Dia juga diantara salah seorang lelaki yang bekerja keras dalam keluarga Kardashians dan juga dilihat beberapa kali menemani Kylie keluar sekitar selama bertahun-tahun, lapor Daily Mail.

Mengenai latar belakang Tim, dia ternyata bekerja sebagai polis LAPD dan juga merupakan model separuh waktu. Oleh kerana mempunyai penampilan yang menarik dan berbadan tegap, dia mempunyai seramai 430 ribu pengikut di laman Instagram.

Tim juga selalu dilihat mengawal kakak Kylie, iaitu Kim dan Kourtney, serta anak-anak mereka selain Kylie.

Difahamkan kedatangan Stormi telah membuat dirinya tular kerana ada sesetengah pihak yang berpendapat bahawa Tim adalah ayah kandung kepada bayi Kylie. Stormi dikatakan memiliki paras rupa yang mirip seperti pengawal Kylie.

Kata seorang pengguna yang berkongsi gambar Tim bersama Kylie serta gambar anaknya, "mengapa Stormi terlihat seperti pengawal Kylie?".

Kylie dan Travis mengatakan bahawa berita itu seperti tidak masuk akal dan mengabaikan apa yang diperkatakan oleh netizen, menurut Hollywood Life. Sumber: Daily Mail. Editor: AA