Anak Rosmah Mansor Buka Kisah Siapa Sebenarnya 'Rosmah Dan Najib'.


Siapa sahaja tidak mengenali isteri kepada Chef Selebriti dan penyanyi yang terkenal dengan lagu 'Asmara Ini' iaitu Datuk Fazley Yaakob dan isterinya Datin Azrene Ahmad

Bagi mereka yang masih tidak mengenali Datin Azrene Ahmad beliau merupakan anak kepada isteri bekas Perdana Menteri Malaysia Ke-6,Rosmah Mansor.

Ternyata tiada siapa pun mengetahui penderitaan yang dialaminya sehingga membuatkan beliau banyak memedam rasa tidak puas hati ,marah dan kecewa terhadap perbuatan ibunya sehingga ke hari ini masih terasa sakitnya.

Disebabkan semalam adalah hari terakhir Datuk Seri Najib Razak diumumkan sebagai Perdana Menteri terakhir Malaysia, Datin Azerne telah bertindal berani untuk menyuarakan apa yang terbuku di lubuk hatinya selama ini.

"Memandangkan telah berakhirnya era kezaliman yang telah ramai berdoa.Saya dibesarkan oleh kedua-dua individu ini,saya amat menyayangidan menghormati mereka.Namun adakala nya saya seperti berjalan di atas bara api dan perintah mereka.


"Semakin dewasa semakin,saya melihat sifat mementingkan diri dan keserakahan antara mereka.Disebabkan itu saya telah mengalami penderaan emosi,mental serta fizikal secara lansung di tangan orang sebelah kiri (Rosmah)  dan saya menyaksikan penyalahgunaan sama yang dilakukannya ke atas orang di sebelah kanan (Najib).

"Kedua-duanya banyak kesalahaan,kesepakatan dan jabat tangan yang dibuat untuk mencapai kepentingan kuasa bagi memuaskan selera mereka begitu tamak.

Lebih dahsyat lagi Datin Azerne juga menyatakan bahawa " Saya pernah menyaksikan tawaran sampingan yang telah dibuat secara rahsia oleh orang di sebelah kanan.Jumlah wang tersebut telah dibelanjakan seperti air dan seolah-olah tiada kepentingan rakyat.Dibelanjakan untuk keperluan peribadi seperi beli barang kemas,penyuapan pegawai dan digunakan bagi mendapatkan lebih banyak lagi kuasa.

Bukan itu saja,Azrene juga menjelaskan bomoh ,ahli siri ,doktor estetik dan sebagainya sering sahaja berada di laluan rumahnya atad sebab-sebab tertentu ada juga digunakan bagi tujuan membahayakan sesiapa sahaja yang cuba menentang merekaa.

 “Bomoh, ahli sihir, doktor estetik, dan sebagainya berjalan di laluan rumah saya atas sebab yang berlainan, tetapi kebanyakannya untuk mendapat kekuasaan ke atas rakan sebaya mereka dan ahli keluarga mereka, bahkan untuk membahayakan mereka yang berani untuk  menentang mereka.

"Telah banyak akaun luar negara yang dibuka bagi memasukan wang ke luar negara demi perbelanjaan peribadi.

"Peti besi keluli saja sudah penuh denagan bermacam barang kemas,batu permata dan wang tunai dari pelbagai hasil.Menjadi keldai untuk membawa wang tunai dan kasut kalung kristal secara senyap-senyap ke dalam dan luar negara ini langsung tidak menyeronokkan

Lebih memilukan dirinya juga telah menjadi menagsa penjualan dengan perkahwinan bidaan tertinggi tujuannya hanya satu iaitu untuk memperoleh kelebihan politik.

"Mereka berdua cuba menjual saya berkali-kali untuk mengahwinkan dengan meletakkan pembida paling tinggi. bahkan orang itu yang akan mempunyai kedudukan tertinggi akan dapat memperoleh kelebihan politik dan sosial.

Kerakusan,keseronokan dan kebanggaan semakin kian tumbuh dalam setiap langkah untuk mendekatkan mereka kepada kedudukan teratas.

 “Tidak ada yang dapat menghalang kerakusan mereka namun saya tetap bersama mereka atas dasar kesetiaan.

"Namun,apabila saya meraskan kerakusan ini terlampau berat untuk dipikul saya memilih untuk pergi,bermula lah episod saya sendiri dibuang dari keluarga malang ini,".

Setelah membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga bersama lelaki pilihannya dan berhemapas pulas menyakinkan mereka untuk melepaskan ikatan kekeluargaab ini,ahli keluarga barunya pula diganggu dengan macam-macam ancaman.

Tambah Azerene lagi,sebelum melangkah pergi untuk meninggalkan rumah,dia ada berkata keapda mereka bahawa dirinya yakin bahawa satu hari nanti Allah akan menghukum kamu berdua atas apa yang telah kamu lakukan.

 “Hari saya meninggalkan rumah, saya memberi amaran kepada kamu, individu yang terpilih untuk berkhidmat adalah atas kehendak rakyat. Mereka perlu telus menjalankan tanggung jawab yang diberikan oleh rakyat namu mereka melakukan sebaliknya.

“Hari ini saya ingin berikan sedikit mesej kepada kamu berdua, adik beradik satu talian darah yang terlibat dalam skandal ini, kepada sesiapa yang berkerjasana dalam konspirasi sehingga sanggup mengadaikan orang-orang yang tidak bersalah hanya kerana wang tunai, tuhan telah memakbulkan doa rakyat dan keluarga saya! Akhirnya kamu telah dibuang keluar.

"Sebagai seseorang yang mempunyai pertalian darah dalam keluarga ini,saya berharap agar kamu belajar dari pengalaman seta bertaubat dan kembali lah kepada jalan yang benar.

“Semoga Allah memberi belas kasihan kepada jiwa hitammu. Hanya Dia maha mengetahui dan pengampun!” tulisnya panjang di status Facebook perbadinya.Editor-Sofia