Video- Gara-gara Tidak Puas Hati, Remaja Ini Dibelasah Beramai-ramai


Sebuah video yang berdurasi 46 minit ini memaparkan seorang remaja telah dipukul beramai-ramai oleh sekumpulan lelaki menggunakan batu dan topi keladar.

Menurut laporan yang diterima ianya bermula semasa remaja lelaki ini yang sedang menaiki sebuah motorsikal mahu meneruskan perjalanannya namun sebuah kereta secara tiba-tiba membuat pusingan U dikawasan berkenaan.

Disebabkan terkejut dengan peristiwa itu remaja lelaki terbabit telah terjatuh daripada motorsikal yang ditunggangnya. Lalu seorang lelaki keluar daripada kerete tersebut dan memaki hamun remaja lelaki terbabit.

Akibat berang dimaki remaja lelaki ini tetap bangun daripada tempat dia terjatuh dan mempertahankan dirinya dengan membalas caci makian yang dilontar oleh lelaki yang keluar daripada kereta itu.

Walau bagaimanapun, remaja lelaki ini telah bertindak mengetuk kepala lelaki yang keluar daripada kereta itu kerana dianggap keterlaluan memaki hamunnya sedangkan itu bukan salahnya. Ketukkan itu menyebabkan lelaki tersebut tidak puas hati lalu memanggil kawan-kawannya untuk membelasah remaja lelaki terbabit.

Peristiwa dikatakan berlaku di padang Sekolah Menengah Kebangsaan Banting, Selangor.Remaja lelaki itu telah melarikan diri ke arah padang sekolah berkenaan bagi menyelamatkan dirinya dari sekumpulan lelaki itu.

Selain itu, remaja lelaki yang memakai tshirt hitam dan berseluar jeans ini telah mengalami pendarahan dibahagian kepala akibat daripada hentakan dari batu dan topi keledar yang dibaling oleh sekumpulan lelaki itu.Editor: Nora