Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Isnin, 9 April 2018

Telefon Bimbit Punya Pasal, Anak Sanggup Di ratah Ayah Sendiri


INDONESIA- Seorang insan yang bergelar ayah tegar merogol anak kandungnya sendiri setelah menjanjikan akan menghadiakan anak gadisnya itu sebuah telefon bimbit.

Kejadian dikatakan telah berlaku di Kecamatan Manggis Koto Selayan (MKS), Bukittinggi, Sumbar.Semasa kejadian berlaku mangsa dipercayai tinggal berdua bersama ayahnya sementara ibunya bekerja.

Laporan menyatakan bahawa suspek telah menonton video lucah di rumahnya pada ketika itu namun disebabkan tidak boleh menahan nafsunya si anak menjadi mangsa.

Selepas menonton video lucah tersebut,suspek dipercayai terlihat anak gadisnya itu sedang lena tidur di dalam bilik lalu cuba menindih badan anak gadisnya itu.

Mangsa yang berusia 15 tahun itu,meronta mahu dilepaskan,namun setelah si ayah menjanjikan mahu membelikannya sebuah telefon bimbit,mangsa merelakan dirinya dijamah oleh insan yang bergelar ayah.

Perbuatan jijik itu kerap kali dilakukan nya setelah isterinya meninggalkan rumah untuk mencari rezeki. 

Ianya terbongkar apabila mangsa selalu balik ke rumah lewat malam dan mangsa telah membuat pengakuan kepada ibunya bahawa dia sudah tiada dara.

Sebaik sahaja mendengar pengakuan anak gadisnya, ibu mangsa segera membuat laporan ke balai polis berhampiran dan suspek telah mengaku bersalah diatas tuduhan tersebut.

Menurut laporan pihak polis, suspek telah memperkosa anak gadisnya sebanyak 3 kali.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan