Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Jumaat, 13 April 2018

Seluar, Tudung Londeh Ketika Ibu Bapa Tiada Di Rumah.Jijik! Itulah perkataan yang sesuai digambarkan atas kelakuan seorang wanita yang dipercayai menggunakan peluang semasa ibu bapanya tiada di rumah untuk melepaskan nafsu bersama lelaki yang dikenalinya menerusi Facebook.Perkenalan mereka berputik semejak dua tahun yang lalu.

Walau bagaimanapun,perbuatan jijik wanita berusia 23 dan kekasihnya yang berusia 19 tahun itu akhirnya terbongkar selepas sastu serbuan dilakukan oleh Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT) di kediaman wanita itu di Besut,semalam.

Pihak berkuasa melakukan serbuan pada jam 12 tengah hari dan mendapati wanita terbabit hanya memakai baju tanpa berseluar manakala pasangannya berada di dalam tandas menyembunyikan diri.

Perbuatan terkutuk mereka ini telah diadukan oleh orang awam yang mendakwa bahawa melihat seorang lelaki memasuki rumah terbabit semasa ketiadaan orang tua wanita itu.Sepasaukan anggota penguat kuasa telah diarahakan ke lokasi kejadian sebaik sahaja aduan diterima.

Pemeriksaan awal mendapati kedua-dua mereka tidak mempunyai hubungan yang sah.

Menurut laporan,pasangan ini berkenalan sejak dua tahun yang lalu menerusi Facebook.Pasangannya itu berasal daripada Sarawak dan baru sahaja berada di Besut 4 hari yang lalu.

Sebelum ini mereka hanya berhubung melalui telefon dan panggilan video sahaja.Lelaki tersebut mendakwa dia datang ke Besut bagi menguruskan kelengakapan perkahwinan mereka.

Pasangan ini disiasatan mengikut Seksyen 29 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) (Terengganu) 2001.Editor- Nora

Tiada ulasan:

Catat Ulasan