Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Sabtu, 7 April 2018

Sanggup Menyamar Sebagai Penganting Lelaki Pada Malam Pertama


KEMBOJA: Keluarga pengantin lelaki kini mahu perkahwinan pasangan itu dibatalkan. Bagi ramai wanita, menjaga badan mereka untuk malam perkahwinan mereka adalah kepercayaan yang sangat suci, terutamanya dalam masyarakat di mana seks dan pergaulan diambil begitu sahaja.

‘Pada hari perkahwinan mangsa, dia mengawasi pasangan pengantin baru itu hampir setiap minit kerana rumahnya hanya terletak bersebelahan dengan rumah pengantin perempuan.’

Walaubagaimanapun, malam perkahwinan seorang pengantin Kemboja yang berusia 18 tahun ini bukan sahaja hancur tetapi tubuhnya juga turut diratah oleh lelaki yang bukan suaminya.

Remaja yang enggan namanya disiarkan itu tidur lebih awal daripada suaminya selepas merayakan perjumpaan mereka. Suspek, Chhoen Chanseng, kemudian memasuki bilik dan berpura-pura menjadi pengantin lelaki.

Dia naik ke tempat tidur dengan mangsa selepas pengantin lelaki yang sebenar tertidur akibat mabuk  di atas meja di luar rumah di kampung Chhkues di wilayah Prey Veng di selatan Kemboja.

Sehingga keesokan harinya mangsa mendapati bahawa lelaki yang lain telah tidur dengannya pada malam sebelumnya. Keluarganya bergegas mendapatkan mangsa selepas dia menjerit meminta pertolongan.

Chantha mengesahkan: ‘Suspek telah ditangkap di dalam bilik pengantin perempuan dalam keadaan telanjang.’


Timbalan ketua polis Prey Veng, Pov Chivy berkata: “Menurut laporan soal siasat, suspek mengakui bahawa dia sebenarnya telah lama mencintai pengantin perempuan itu, tetapi disebabkan keluarganya yang miskin, dia tidak berani untuk meminang pengantin tersebut.

Ketua Polis Daerah Kanh Chriech Sao Chantha mengatakan suspek pertama kali mengaku telah merogol pengantin perempuan itu sebanyak tiga kali tetapi kemudian mengubah pengakuannya dengan mengatakan ia sekali, untuk bersetuju dengan akaunnya.

Menurut pihak polis, suspek mengakui “Dia bercadang memperkosanya lagi,” tetapi dia tertidur. Keluarga pengantin lelaki yang ternyata sangat terkejut dengan kejadian yang telah mengubah segalanya dan kini mereka menegaskan yang pihak mereka mahu perkahwinan itu dibatalkan.

Media tempatan melaporkan bahawa dia telah didakwa dengan tuduhan merogol di bawah Artikel 239 Kanun Jenayah Kemboja. - Editor: Adi


Tiada ulasan:

Catat Ulasan