Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Isnin, 9 April 2018

Pasangan Lesbian Kantoi "Buat Projek" Guna Alat Sulit Tiruan Lelaki


TERENGGANU- Pasangan lesbian telah ditahan pihak berkuasa ketika mereka sedang leka berasmara di dalam kereta di Arena Merdeka, Dungun.Masing-masing berusia 24 dan 32 tahun telah di serbu oleh sepasukan  Penguatkuasa Syariah Daerah Dungun pada pukul 1.50 petang.

Serbuat telah dibuat berdasarkan daripada aduan yang diterim mendakwa ada sebuah kereta bercermin gelap dalam keadaan amat mencurigakan.

Ketika serbuan dilakukan,pasangan lesbian ini berada di kerusi belakang sedang melakukan perbuatan jijik itu tanpa menyedari bahawa mereka sedang diperhatikan oleh pihak berkuasa yang berada diluar keretanya.

Walau bagaimanapun, selepas pintu kereta dibuka pihak berkuasa telah menemui seluar dalam milik pasangan ini dan satu alat sulit tiruan lelaki telah disorakkan pada bawah kerusi pemandu.

Pasangan lesbian ini juga turut mengakui bahawa barangan tersebuat adalah milik mereka bagi memuaskan nafsu semata-mata. Salah seorang daripadany dipercayai berasal dari Pahang sengaja datang ke Dungun untuk melepaskan nafsu bersama pasangannya.

Selain itu, pasangan lesbian ini juga turut mengakui bahawa kerap melakukan perbuatan jijik itu tiap kali berjumpa.

Kedua-dua mereka ditahan mengikut  Seksyen 30 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) Terengganu 2001 kerana kesalahan Musahaqah iaitu pasangan lesbian.

Mereka juga boleh didenda sehingga RM5,000 atau dipenjara tidak melebihi tiga tahun atau disebat tidak melebihi enam sebatan atau dihukum dengan mana-mana hukuman itu, jika didapati bersalah.Editor: Rizal Hakimi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan