Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Jumaat, 20 April 2018

Padah Terminum Cecair Mengawan Khinzir,Wanita Ini Ketagih Melakukan 'Seks'


PUTRAJAYA- Segelintir lelaki yang ketagih melakukan seks akan menggunakan pil atau cecair yang sering digunakan untuk menggalakan khinzir mengawan telah dijadikan senjata bagi menangkap mangsanya.

Dengan cara memasukan bahan terbabit ke dalam minuman gadis yang mahu dijadikan sasaran,selepas mangsa meneguk air yang sudah bercampur dengan bahan asing tersebut mangsa akan menjadi 'terangsan' untuk melakukan seks meskipun mangsa tidak merelakannya.

Sekirannya seseorang wanita pernah terminum atau tertelan ubat berkeaan mereka akan menjadi ketagih untuk mengambil ubat tersebut sekali lagi sehinggakan mereka sanggup melakukan 'masturbasi' bagi memuaskan nafsu.

Lebih dahsyat lagi,wanita yang pernah terminum ubat berkenaan akan mengadikan maruhnya dengan mencari semula lelaki yang pernah merosakan mangsa satu ketika dahulu.

Ianya telah didedahkan oleh Pengetua Rumah Pengasih, Mohd Yunos Pathi, berdasarkan maklumat yang diterima daripada lima orang penghuni wanita dirumah pengasih terbabit.

Salah seorang daripada penghuni wanita disitu menyatakans selepas dia terminum air kotak yang sudah dicampurkan dengan ubat tersebut,seseorang mangsa itu akan menjadi khayal,terangsang dan sehinggakan boleh melakukan seks dalam tempoh yang lama.

''Pil terbabit digunakan didalam ternakan khinzir.Ianya akan dicampurkan kedalam makanan haiwan-haiwan ini bagi menggalakkan khinzir-khinzir itu untuk mengawan.Bagi cecair pula,biasanya akan disuntik terus kepada khinzir betina.Namun,ianya telah disalahgunakan oleh sesetengah individu".

Tambahnya lagi,pil atau cecair berkenaan biasanya akan dimasukkan ke dalam minuman kotak dengan cara dicucuk menggunakan jarum suntikan dan ianya seolah-olah kotak minuman tersebut selamat diminum kerana masih dalam keadaan baik.

“Lebih teruk apabila ada lelaki menggunakan pil itu untuk merosakkan teman wanita rakan sendiri yang menjadi sasarannya,” katanya.

Beliau juga sentiasa meningatkan kepada para pelajar setiap kali menghadiri progam kesedaran dadah  di beberapa IPT awam dan swasta yang dikendalikannya.

Selain itu,beliau juga menasihati agar wanita-wanita diluar sana supaya sentiasa berwaspada meskipun dengan teman lelaki sendiri sekiranya mereka memberikan minuman kerana biasanya ianya sudah diletakkan dengan benda asing yang membuatkan seseorang itu tidak sedarkan diri.Editor- Nora

Tiada ulasan:

Catat Ulasan