Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Ahad, 8 April 2018

Nota Terakhir ,Suami Terpaksa Bunuh Diri Akibat Malu Tanggung Aib Isterinya


INDONESIA- Akibat tidak tahan menanggung malu kerana isterinya telah melakukan zina bersama dengan lelaki lain,si suami akhirnya mengambil jalan mudah dengan membunuh diri di landasan keretapi di Ciledug Tangerang.

Mangsa lebih dikenali dengan nama Wartoyo telah ditemui dalam keadaan yang menyayat hati apabila beberapa anggota badannya hancur akibat digilis oleh kereta apa.Hasil pemeriksaan awal turut menemui sehelai nota kecil bersama dengan mayat mangsa.

Lebih pilu lagi nota berkenaan tertulis isterinyayang bernama Willyani telah melakukan zina bersama suami orang. Walaupun, isterinya seorang yang sangat rajin mengaji dan sudah pun menunaikan umrah namun dia masih lagi tergamak melakukan perbuatan terkutuk itu.

Di dalam nota berkenaan tertulis " Biar kamu puas hati bila aku (Wartoyo) sudah tiada lagi didalam dunia ini. Aku malu dengan jiran tertangga".

Walau bagaimanapun, jenazah mangsa telah dibawa ke hospital bagi dibedah siasat dan kemudiannya diserahkan kepada ahli keluaraga mangsa bagi tujuan pengebumian.

Jika dilihat daripada awal ianya merupakan kes bunuh diri namun pihak polis masih lagi menjalankan siasatan terhadap kes ini dengan menyoal siasat isteri mangsa. Editor: NoraTiada ulasan:

Catat Ulasan