Laki Bini Kaki Penipu Dan Pencuri. Habis Duit Saya 6 Ribu.Seorang majikan meluahkan rasa tidak puas hati setelah hasil keuntungan kedai jamu miliknya telah dicuri oleh pekerjanya sendiri disebuah laman Facebook iaitu 47000 Sungai Buloh.

Perkongsannya itu telah mendapat 40 perkongsian di laman Facebook dan beberapa komen.

Menurut majikan nya yang dikenali sebagai Su Suria,suspek dikatakan telah bekerja beberapa bulan yang lalu di kedai jamu miliknya,namun hasil keuntungan telah dicuri oleh suspek dengan cara tidak menyatakan barangan yang berjaya dijual dalam keuntungan kedai tersebut.

Supek juga dikenali sebagai Roshaidah Bt Derani,31 telah melakukan perbuatan terkutu itu bersama-sama pasangannya iaitu Shahruliskandar Bin Shahbudi,31.

Suspek dikatakan mencuri duit majikannya sebanyak 6k serta telah mengambil barang-barang jualan yang lain semasa berkerja dikedai jamunya.

Walau bagaimanapun,satu laporan polis telah dibuat bagi menjejaki suspek.Kejadian dikatakan berlaku di sebuah pusat membeli belah yang terletak di Sungai Buloh.

Su juga percayai bahawa suspek masih lagi berlegar-legar disekitar kawasan Sungai Buloh.Selain itu,majikannya ini menasihati agar orang ramai yang mahu mengambil wanita ini berkerja supaya berhati-hati kerana anda mungkin menjadi mangsa seterusnya.

Orang ramai yang terlihat suspek diminta melaporkan kepada balai polis berdekataan bagi membantu siasatan.Sumber; Su Suria. Editor-Nora