Kau Langgar Kami Sekeluarga, Kau Buat Tubuh Anakku Mengalir, Kau Menyalakan Kami Di Tempat Kejadian.


PERAK- Sebuah video rakaman hasil daripada 'dash cam' yang berdurasi 15 saat ini telah berjaya memaparkan sebuah kereta Hilux yang berada di laluan bertentang telah melanggar kereta mangsa.

Disebabkan itu,kereta mangsa mengalami kerosakan yang teruk dibahagian pemandu manakala kereta Hilux tersebut dipercayai telah terbalik di atas jalan raya.

Lebih teruk lagi,keluarga mangsa telah dipersalahkan oleh salah seorang daripada anak suspek  kerana menyebabkan keluarganya mengalami kemalangan.Sedangkan secara terang-terangan didalam video tersebut memaparkan bahawa ayah suspek yang bersalah.

Kemalangan tersebut dikatakan berlaku di Changkat Jering,Perak dan menyebabkan anak mangsa mengalami trauma dan pendarahan,manakala ibu mangsa mengalami patuh rusuk kanak dan kiri,bapa mangsa patah rahang,kaki serta kepalanya berjahit akibat daripada hentakkan yang kuat.Selain itu, suami mangsa juga mengalami kecederaan akibat daripada insiden itu.

Suspek dipercayai seorang penjual kambing di sekitar Taiping,Perak telah memandu kereta Hiluxnya dengan nombor pendaftran AJU726 lalu merempuh kereta mangsa dan menyebabkan mangsa sekeluarga mengalami kecederaan parah.

Bagaimanapun,suspek tidak mengaku bersalah di dalam kes ini dan telah menyebarkan fitnah.Editor- Nora