Kantoi 'Buat Projek' Dalam Motel, Buang Kondom Dalam Lubang Tandas


KEDAH- Di dalam satu operasi cegah Mungkar yang dilakukan sekitar daerah Kuala Muda,berjaya menahan satu pasang pasangan bukan mahram.

Pasangan ini ditahan disebuah premis Motel yang terdapat di daerah tersebut. Laporan menyatakan lelaki terbabit berusia 24 tahun dan kekasihnya itu berumur 44 tahun.

Semasa operasi dilakukan,pasangan ini disyaki sedang melakukan perbuatan terkutuk kerana pihak berkuasa telah menemui 2 plastik kondom serta satu kondom yang telah diguna namun kondom tersebut telah dibuang ke dalam lubang tandas bilik tersebut.Kedua-dua pasangan ini akhirnya ditahan dan dibawa ke balai polis bagi tindakan selanjutnya.

Pada hari yang sama,Skuad Badar telah menuju ke Taman Jubli, Perak , selepas menerima laporan yang diterima daripada orang awam mengenai satu kegiatan yang tidak bermoral telah dilakukan oleh gologan 'pondan'.

Operasi ini berjaya menahan seorang maknyah dan telah dibawa ke balai polis manakala sekumpulan gologan pondan telah berjaya meloloskan diri sebaik sahaja terlihat pihak berkuasa.Editor : Ila Hakimi