Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Ahad, 8 April 2018

Gadis 12 Tahun Melompat Dari Bangunan Ke Bumbung Mengejutkan Orang Ramai


INDIA: Demi menyelamatkan dirinya daripada dikejar lelaki seks, seorang gadis remaja di India melompat dari bumbung ke bangunan empat tingkat. Insiden tersebut dilaporkan berlaku di pinggir Mumbai, India.

Sejumlah penunggang motor beca yang sedang berada di sekitar lokasi menjadi saksi detik-detik gadis berusia 12 tahun itu melompat.

Menurut laporan polis tempatan, kejadian itu bermula dari seorang gadis yang bertemu dengan seorang lelaki yang bertanya tentang alamat.

Lelaki yang tidak dikenali kemudian cuba mengganggu gadis itu secara seksual. Gadis itu mengelak dan cuba melarikan diri ke tingkat atas bangunan. Tetapi apabila dia berada di atas dan tidak ada tempat untuk berlari, dia berfikir untuk melompat.

“Gadis itu mendakwa diminta membawa seorang lelaki ke alamat sebuah bangunan yang masih dalam pembinaan,” lapor sebuah laporan polis. 

Pada ketika itu, salah satu kasut gadis itu jatuh dan mengejutkan pemandu beca motor yang berada di sekitar lokasi. Pada mulanya mereka fikir gadis itu cuba membunuh dirinya sendiri. Tanpa berfikir, penunggang beca segera menghulurkan kain rentang dan memberitahu budak itu untuk melompat.

Tetapi ketika dia melompat atas kain itu, kain yang diregangkan itu merobek dan menyebabkan gadis itu jatuh ke atas landasan. Dia mengalami patah tulang di punggungnya tetapi di selamatkan setelah dimasukkan ke hospital.

Polis yang menerima laporan itu dan mendengar cerita daripada saksi dan mangsa segera membuat siasatan untuk mencari lelaki yang menjadi suspek. – Editor: Adi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan