Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Khamis, 5 April 2018

Dua Kali Cerai Gara-Gara Bulu.


Setiap insan yang berkahwin pasti akan menikmati malam pertama bukan?Mana ada manusia didalam dunia ini tidak mahu mendirikan rumah tangga.

Kisah ini telah diceritakan oleh seorang lelaki muda yang bernama Pan.Walaupun  sudah 2 kali dia menduda dalam usia yang baru mencecah 28 tahun dia tetap menjadi kegilaan para gadis di luar sana.

Meskipun kedengaran agak pelik namua ini yang benar-benar terjadi Pan telah mencerikan kedua-dua isterinya itu kerana mereka tidak memiliki bulu yang lebat dibahagian kemaluan.

Bagi Pan, dia amat menitik beratkan soal itu sudah semestinya Pan memilih isteri bukan sebab cantik pada rupa tetapi pada dalaman juga.

Jawapan nya sudah muktamad mahu mengisterikan wanita yang memiliki bulu yang lebat untuk kemuasan semasa melakukan hubungan asmara.

Rumah tangga yang dibina buat kali kedua hanya mampu bertahan selama 2 hari sahaja kerana Pan telah mendapati bahawa isterinya itu tidak mempunyai bulu yang lebat dibahagian kemaluan pada malam pertama mereka dan pada keesokannya Pan mencerikan isterinya.

Pernikah pertamanya hanya bertahan selama 3 bulan sahaja selepas isterinya mencukur bulu tanpa memberitahunya terlebih dahulu.Disebabkan berang dengan tindakan isterinya Pan mencerikan ister pertamanya dengan talak 3.Editor: Bella

Tiada ulasan:

Catat Ulasan