Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Khamis, 12 April 2018

Diberi Ubat Pelali, Digilir 6 Lelaki Sebelum Kepala Dihentak Dengan Batu Hingga Maut.INDIA- Seorang kank-kanak perempuan berusia 8 tahun dipercayai telah diberikan ubat pelali terlebih dahulu sebelum mangsa di perkosa oleh 6 orang lelaki berulang-ulang kali.Kanak-kanak ini berasal daripada daerah Jammua India.

Lebih kejam lagi salah seorang daripada suspek telah bertindak menghentak kepala mangsa menggunakan batu sehingga mangsa meninggal dunia.

Kejadia dipercayai berlaku pada 10 Januari lalu pada waktu petang.Mangsa yang dikenali sebagai Asifa Bano dikatakan tidak pulang ke rumah selepas disuruh oleh keluarnya mencari kuda milik keluarga ini di sebuah padang tidak.

Selepas 5 hari,mayat kanak-kanak malang ini telah di temui berhampiran dengan kawasan hutan.

Lapoarn menyatakan bahawa, Asifa telah dikurang dalam sebuah kuil beberapa hari sebelum mangsa diberikan ubat pelali.Dan kemudianya mangsa dipercayai telah didera terlebih dahulu sebelum dia dirogol berulang kali.

Selepas keenam-enam suspek puas melepaskan nafsu mereka Asifa juga telah dicekik dan kepalanya dihentak dengan batu sehingga mati.Kemudiannya mayat kanak-kanak malang ini telah dibuang.

Salah seorang daripada suspek adalah penjaga kuil di daerah tersebut yang dikenali sebagai Sanji Ram bersama dua orang anggota polis khas iaitu Deepak Khajuria dan Surender Verma,Parvesh Kumar, anak saudaranya yang masih lagi di bawah umur, serta anak kandungnya Vishal Jangotra.

Kejadian ini telah mendatangkan kemarahan kepada masyarakat Muslim Gujjar kerana mereka dikatakn sengaja merogol kanak-kanak terbabit bagi tujuan menghalau dan menakut-nakutkan masyarat disitu yang beragam Islam kerana kebanyakkan penduduk di daerah itu memeluk agama Hindu.Edito: Nora


Tiada ulasan:

Catat Ulasan