Biadab!! Wanita Ini Melakukan Pergerakan Seperti Sedang Solat ,Hanya Dengan Memakai Seluar Dalam


Sungguh biadab! Ungkapan yang sesuai digambarkan apabila seorang wanita yang hanya memakai seluar dalam tanpa berbaju membuat pergerakan seperti sedang rukuk.Turut kelihatan didalam gambar, wanita biadab ini membentang sehelai sejadah dihadapannya.

Perbuatan wanita ini sama seperti menghina agama Islam kerana mempersendakan agama.Tindakan biadab ini bukan sahaja boleh mendatangkan kemarahan kepada umat Islam malah ianya turut akan merosakkan akidah seseorang itu.Hal seperti ini tidak boleh dibuat main kerana bimbang akidah seseorang itu akan terpesong jauh.

Tindakkan keras seharusnya di ambil kepada wanita biadab ini kerana mempersendakan agama.Kelakuan biadab ini berkemungkinan akan diikuti oleh remaja yang lain sekiranya dibiarkan begitu sahaja tanpa sebarang pengajaran yang diberikan kepadanya.

Indentiti wanita ini tidak dapat dikenal pasati kerana bahagian mukanya di tutup menggunakan rambutnya seperti yang anda lihat di dalam gambar.Sebelum ini,seorang instafamos turut melakukan aksi yang boleh meruntuhkan akidah seseorang dengan bersujud ditengah-tengah gelanggan luncur ais.Perbuatan tersebut telah mendatangkan kemarah kepada para netizen messkipun bagi mereka itu hanyalah sekadar 'lawak',namun tindakkan sebegitu tidak wajar dilakukan lebih-lebih lagi instafamos tersebut adalah seorang wanita Islam yang bertudung.

Diharap pihak berkuasa dapat mengambil tindakan kerasa kepada wanita ini sebagai pengajaran.Isu yang melibatkan sensitivity agama sememangnya bukan cara yang elok untuk dijadikan bahan gurauan.Online News.Editor- Nora