Baru Setahun Saya Kehilangan Anak Lelaki, Saya Tak Tertanggu Nak Menghadapi Semua Ini.Pilu hati seorang ibu apabila mengetahui anak lelaki kesayangannya telah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya.

Mangsa yang dikenali sebagai Muhammad Shahreza telah terlibat dalam satu kemalangan di Kelana Jaya.Lebih menyedikan lagi, pihak hospital telah mengesahkan bahawa tulang di otak anaknya telah patah akibat daripada hentakan yang sangat kuat.

Ibu mangsa, Hamidah Tumin menyatakan bahawa setahun yang lalu dia baru sahaja kehilangan anak lelaki,dan tidak sanggup untuk menghadapi untuk buat kali yang kedua.

Kapsyen yang ditulis oleh ibu mangsa benar-benar menyentuh hati kita semua.Kapsyen tersebut bertulis "Assalamualaikum.pada yg mengenali saya.Saya mohon doakn ank saya Muhammad Shahreza kemalangan mlm tdi di kelana jaya. Berita terbaru tulang di otak ank saya patah saya mohon sangat-sangat.Baru 1 tahun lebih saya kehilangan ank lelaki rasanya saya tak tertanggu lagi nk menghadapi ni semua.allahuakbar...kau selamatkn lah ank ku kau permudahkn lah segala urusan.jngan lah kau ambik nyawa ank ku ya Allah.

Gambar yang telah dimuat naik oleh Hamidah telah mendapat 10,293 perkongsian dilaman Facebook serta ribuan doa daripada pengguna Facebook.Selain itu, dia juga menyeru agar orang ramai dapat mendoakan anaknya itu dipermudahkan segala urusan.

Semoga Muhammad Shahreza pulih seperti sedia kala dan dipermudahkan segala urusannya.Editor: Noora