Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Jumaat, 13 April 2018

Bapa Tergamak Tetak Anak Sendiri, Akibat Malu Dengan Jiran, Anak Selalu Bercakap Perkataan 'Kotor'


INDONESIA- Seorang kanak-kanak lelaki berusia 8 tahun dipercayai telah dibunuh oleh bapa kandungnya sendiri.

Suspek ,Ahmad Sulaimi,48,dikatakan telah mebunuh anaknya dikediaman mereka yang terletak di Karang Bagu, Mataram, Indonesia

Ketua Polis Mataram, Haris Dinzah,berkata,pihaknya telah berjaya menahan suspek dengan mudah tanpa sebarang pergelutan berlaku kerana suspek terlebih dahulu mengaku bersalah membunuh anaknya.

Suspek bertindak membunuh Muhammad Albani kerana tidak tahan dengan perangai anaknya yang sering mengeluarkan kata-kata kesat terhadap isterinya iaitu ibu kandung mangsa.

Semasa kejadian suspek baru sahaja terjaga dari tidurnya lalu bertindak mengambil sebilah parang kemudian menetak kepala anaknya.Kejadian berlaku semasa suspek sedang nyenyak tidurdi ruang tamu.

Mangsa telah disahkan meninggal dunia akibat daripada kepala bahagian kiri ditetak dengan kuat sehingga berlaku pendarahan yang banyak.

Menurut ibu mangsa ,semasa kejadian berlaku suaminya itu kelihatan normal dan tiada sebarang perilaku pelik atau mencurigakan terhadap suaminya itu. Mangsa merupakan anak bongsu didalam keluarga oleh sebab itu mangsa sentisa dimanjakan dan segala apa yang diminta pasti ditunaikan.

Menurut Ketua Polis Mataram,punca kematian Albani adalah kerana mangsa sering mengeluarkan kata-kata yang berbaur lucah kepada kedua orang tua nya.

Tambahnya lagi, suspek tidak mengalami sebarang masalah jiwa atau pun terdengar bisikan dari telinganya yang menyuruh untuk membunuh anak lelakinya itu.Pembunuh yang dilakukan dalam kedaan sedar dan disengajakan.

Walau bagaimanapun,Sulaimi telah pun menyesal dengan apa yang dilakukannya terhadap anak kesayangannyan,namun disebabkan malu dengan jiran tetangga dan orang kampung di terpaksa membunuh anaknya sendiri.Editor: Nora
Tiada ulasan:

Catat Ulasan