Bakal Pengantin Lelaki,Batalkan Perkahwinannya,Selepas Terlihat Video Adegan 'Panas' Bakal Isterinya Tersebar


Sememangnya perkahwinan amatlah dinanti-nantikan oleh setiap pasangan yang bercinta.Sudah pasti sebelum majils perkahwinan yang akan berlasung bakal pegantin akan sibuk menyediakan pelbagai persiapan perkahwinan yang diperlukan supaya majils yang bakal berlasung akan berjalan dengan lancar.

Jadi sama seperti pasangan ini.Mereka telah menyiapkan pelbagai persiapan perkahwinan hanya tinggal menanti tarikh nya sahaja. Kad perkahwinan juga telah mula diedarkan bagi menjemput tetamu ke majlis tersebut.

Sejak kebelakangan ini tradisi 'pesta telanjang' sebelum berkahwin amatlah popular dan menjadi ikutan pasangan di luar negara,baik selebriti atau pun orang biasa.Bagi mereka ianya seperti satu perkara normal .

Kebiasaannya,pesta ini telah diurusakan oleh rakan-rakan bakal pengantin biasanya dipanggil sebagai 'bridal shower'.

Namun,dibeberapa buah negara di barat,ianya sudah menjadi kebiasa bagi mereka melakukan pesta yang tidak mendatangkan manafaat ini.Bagi mereka ianya pesta terakhir untuk mereka lakukan sebelum bergelar suami atau pun ister orang.Kadangkala, perkara sebegini sememangnya akan membuatkan salah seorang dari psangan akan 'sakit hati' dan dianggap seperti pesta 'liar' yang tidak mendatangkan kebaikan sama sekali.

Ini yang terjadi kepada pasangan di barat ini.Bakal pengantin perempuan telah kehilang bakal suaminya sebaik sahaja melakukan 'pesta' berkenaan bersama-sama rakan-rakannya.

Menurut laporan,bakal penganti perempuan dikatakan telah melakukan adegan 'panas' bersama seorang lelaki didalam pesta tersebut dan perkara itu telah diketahui oleh bakal penganti lelaki.Bakal penganti perempuan tersebut melakukan perkara terkutuk itu atas kerelaannya,tanpa sebarang paksaan.Kejadian tersebut turut disaksikan oleh rakan-rakan yang lain dengan bersorak.

Disebabkan itu,majlis perkahwinan mereka dibatalkan serta merta setelah bakal pengantin lelaki terlihat video yang memaparkan bakal isterinya melakukan perkara jijik itu.Editor-Nora