Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Rabu, 11 April 2018

Ayah Umpan Anak Gadisnya Minum Yakult,Untuk Puaskan Nafsu


Apabila berlakunya percerai sudah pasti anak-anak akan menjadi mangsanya.Tambahan lagi,apabila hak penjagaan anak jatuh ke tangan bekas suami sudah pasti si ibu risau akan keadaan anak-anaknya.Jika anak itu adalah anak perempuan yang masih tidak mengerti apa-apa sudah pasti si ibu bimbang akan keselamatan anaknya.

Namun,inilah yang berlaku.Seperti biasa anak-anak kecil amat mengemari minuman susu kultur seperi Yakult ,vitagen dan sebagainya. Namun tahukah anda ini adalah salah satu cara untuk si ayah gunakan bagi melepaskan nafsunya hanya menggunakan minuman itu sebagai umpan.

Kisahnya bermula apabila seorang ayah tinggal bersama kedua anaknya,seorang anak perempuann berusia 14 tahun dan seorang lagi anak lelaki.Hak penjagaan jatuh ke tangan si ayah apabil bercerai dengan isterinya.

Seperti biasa si ayah selalu memberikan anak-anaknya minuman seperti Yakult atau Milktea yang mereka gemari.Namun,sebenarnya minuman itu telah dicampurkan bersama ubat tidur.Sampai ke satu tahap si ayah memaksa anak perempuannya untuk minum minuman keras sehingga anak perempuannya itu pengsan dan disitu lah si ayah anak memulakan aksinya untuk melepaskan nafsu iblisnya.

Meskipun kadang kala si anak tadi tersedar daripada pengsannya,namun dia tidak berdaya untuk melawan.Lebih kejam lagi si ayah tadi memaksa anak perempuannya untuk menelan pil KB iaitu sejenis pil untuk mencegah kehamilan.Siapa sangka bahawa masih wujud lagi ayah begini.

Namun suatu hari,si kakak tadi menyuruh adik lelakinya untuk minum minuman yang seringkali diberikan oleh ayah,lalu tidak lama kemudia si adik tadi tertidur. Sebaik sahaja sedar,si adik telah memberitahu kakaknya bahawa diselalu melihat ayah meraba-raba paha kakaknya.

Sebaik sahaja menyedari ada sesuatu yang tidak kena didalam minuman itu, dua beradik ini telah mengumpul botol minuman yang mereka minum lalu memberitahu kepada nenek mereka mengenai hal ini.

Mendengar sahaja segala cerita yang telah disampaikan oleh kedua-dua cucunya itu,nenek tersebut bertindak menelefon anak perempuannya iaitu ibu kepada cucu-cucunya mengenai hal ini.Berang dengan cerita yang didengarinya si ibu tadi datang kerumah bekas lelakinya.

Namun si ayah tadi mendakwa bahawa anak perempuannya tidak menolak melaukan seks itu bersamanya,ianya atas dasar suka sama suka sedangkan dia telah memberikan anak perempuannya minuman yang bercampiur dengan ubat tidur terlebih dahulu.Malah si ayah tadi juga meyakinkan bahawa zaman sekarang anak-anak gadis terlalu liar untuk dikawal.

Mendengar sahaja pengakuan tidak masuk akal daripada bekas suaminya itu, dia telah bertindak menyerahkan kesemua bahan bukti termasuklah botol-botol minum Yalkut kepada pihak polis.

Sisasatan awal mendapati  minuman Yalkut itu telah dicampurkan bersama ubat tidur didalamnya.
Selain itu,laporan menyatakan bahawa si ayah tadi telah melakukan perbuatan jijik terhadap anak kandungnya  sebanyak 4 kali.Kemudiannya si ayah telah ditahan atas kesalah merogol anak gadisnya sendiri.Editor: Wanda

Tiada ulasan:

Catat Ulasan