Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Isnin, 23 April 2018

Ayah Perkosa Saya Ketika Ibu Dan Adik Tidur.


SABAH- Kejam! Seorang insan yang bergelar bapa sepatutnya melindungi anak-anak dan memimpin keluarga kerana dia lah tempat bergantung telah melakukan perbuatan keji terhadapa darah dagingnya sendiri.

Anak gadisnya yang berusia 13 tahun telah dijadikan sebagai pemuas nafsunya sahaja sejak tiga tahun yang lalu.

Ianya terbongar apabila mangsa bertindak menceritakan penderitaan yang dialaminya kepada guru kelasnya.

Menurut,Ketua Polis Daerah Penampang, Deputi Superintendan Mohd Haris Ibrahim berkata, mangsa merupakan pelajar di sebuh sekolah di daaerah ini telah dibawa oleh guru nya ke Hospital Likas selepas mangsa mendakwa bahawa dia dirogol bapa kandungnya sendiri.Laporan telah dibuat oleh pihak hospital pada jam 9 malam,Jumaat lalu.

Hasil daripada siasatan mendapati,mangsa telah dirogol sejak usianya 10 tahun lagi dan perbuatan terkutuk itu dilakukan dua kali setiap bulan.

Suspek dipercayai melakukan perbuatan kejinya itu ketika isteri dan anaknya tidur atau semasa ketiadaan isterinya dirumah.

Mangsa bertindak mengadu kepada gurunya selepas mangsa dikatakan tidak tahan lagi menjadi mangsa rogol setiap bulan dan kali terakhir mangsa dirogol adalah pada 15 April lalu semasa ibu dan adik-beradiknya sedang tidur dibilik yang berasingan.

Sejurus daripada laporan yang dibuat oleh pihak hospital, pihak polis dari Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Penampang telah berjaya menahan suspek yang bekerja sebagai seorang anggota tentera berusia 37 tahun.

Walau bagaimanapun,suspek telah ditahan mengikut Seksyen 376 (3) Kanun Keseksaan kerana merogol  anak gadis darah dagingnya sendiri.Editor-Sofia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan