2 Gambar Bayi Lahir Dengan Kalimah Di Dahi. INDONESIA- Sememangnya setiap pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga pasti akan mengimpikan 'zuriat '.Anak adalah anugerah terindah yang dikurniakan oleh Allah swt sebagai satu amanah buat setiap ibu bapa dimuka bumi ini.

Bagi pasangan Saiful dan Dewi Agustina mereka berasa sangat bertuah kerana dikurniakan seorang bayi yang tertera kalimah Allah di dahinya.

Bayi istimewa ini telah dilahirkan pada 3 April 2018 yang lalu,disebabkan itu gambar bayi comel ini menjadi viral di media sosial setelah dimuat naik.

Pasangan bertuah ini menyedari bahawa dirinya mempunyai 'isi' setelah kandungan nya masuk  lima bulan dan bayi ini telah selamat dilahirkan secara pembedahan.

Walau bagaimanapun, pasangan ini bukan lah dari keluarga yang senang, suaminya hanyalah berkerja sebagai nelayan bagi menampung kehidupan mereka seharian.

Dewa amat disenangi oleh penduduk kampung kerana sifatnya yang suka bergaul dengan masyarakat serta sentiasa aktif dalam apa jua aktiviti yang dilakukan di perkampungannya.Editor: Nora