16 Gambar Terkini Anak Gadis Steve Irwin Yang Cantik Selepas 11 Tahun Kematian Ayahnya.


Sudah pasti satu ketika dahulu anda pernah menyaksikan rancangan "The late Crocodile Hunter" yang disiarkan menerusi televison.Rancangan tersebut telah di kendalikan oleh seorang penjaga zoo Australia, pemuliharaan dan personaliti televisyen yang terkenal dengan aksi-aksi bahayanya iaitu Steve Irwin.

Beliau pernah mengacarakan rancangan tersebut bersama dengan isterinya, Terri. Rancangan itu adalah sebuah siri dokumentari hidupan liar yang telah disiarkan di seluruh dunia. Irwin juga merupakan pemilik serta pengendali Zoo Australia di Beerwah, Queensland.Hasil daripada perkahwian bersama Terri,mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Bindi Sue Irwin.

Setelah berita kematian Steve Irwin,sudah pasti kita tidak lagi mendengar berita mengenai keluarga ini.Kini,anak perempuan Steven sudah pun meningkat remaja dan mempunyai minat sama seperti ayahnya iaitu melakukan aksi-aksi bahaya bersama hidupan liar.

Bindi Sue Irwin, dilarikan pada 24 Julai 1998. Bindi adalah seorang pelakon Australia, personaliti televisyen, pemuliharaan, penyanyi dan penari. Dia adalah satu-satunya anak perempuan kepada mendiang  Steve Irwin.  Bindi telah terlibat dalam bidang lakonan, nyanyian, tarian,  dan telah mencipta dua DVD kecergasan. Beliau pernah memenangi  tarian dalam ' Dancing with the Stars'(A.S.) pada musim ke 21.

Meskipun,mempunyai minat yang berbeza-beza Bindi tetap akan meneruskan perjuang mendiang ayahnya itu untuk memelihara dan menjaga hidupan liar yang teramcam dek kerana kerakusan manusia.

Ini adalah wajah terbaru puteri tunggal Steve Irwin yang kian meningkat dewasa.Tidak dinafikan bahawa Bindi mempunyai raut wajah iras mendiang ayahnya sedikit dan beliau semakin cantik.Semoga terubat sedikit kerinduan anda terhadap mendiang Steve Irwin selepas melihat perkembangan anaknya ini. Online News.Editor- Nora