Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Rabu, 11 April 2018

12 Gambar Ngeri Guru Digilir 4 Lelaki Dan Ditikam Bahagian Dubur Hingga Mati.


ACEH- Kejam! Itulah perkataan yang boleh diperkatakan kepada 4 orang lelaki yang sanggup merogol dan kemudian membunuh mangsa.

Menurut laporan,mangsa yang dikenal sebagai Asiroh Nasution berusai 36 tahun adalah seorang tenaga pengajar di sebuah sekolah menengah di Aceh Timur.

Seminggu selepas kejadian berlaku suspek utama yang dikenali sebagai Nomo 23 tahun berjaya di tahan selepas suspek cuba melarikan diri ke Jambi.

Kejadian dikatakan berlaku kira-kira sekitar pukul 5 pagi, suspek utama didalam kes ini dipercayai telah mengintai mangsa yang sedang tidur pada ketika itu.

Dan kemudiannya,suspek telah bertindak membuka tingkap rumah mangsa.Disebabkan bunyi yang kuat mangsa kemudiannya terjaga daripada tidur.Bagi mangsa itu hanyalah bunyi kucing yang berada didalam rumahnya sahaja lalu mangsa tidur semula.

Secara tiba-tiba seorang lelaki mendekai mangsa,Asiroh yang dalam ketakutan kemudian nya menjerit sekuat hati,namun mulutnya itu telah ditutup oleh suspek tadi.

Disitulah berlakunya pergelutan diantara mangsa dan suspek.Akibat daripada pergelutan itu Asiroh telah ditikam pada bahagian leher dengan menggunakan sebilah pisau lalu mukanya ditekup dengan bantal.

Mangsa yang tidak berdaya untuk melawan telah di telentangkan di atas lantai dan kemudiannya dubur mangsa telah dirodok dengan sebilah pisau sehingga terkoyak.

Lebih sadis lagi mangsa kemudiannya dirogol dan diliwat oleh 3 lagi rakan suspek.Sebaik sahaja selesai keempat-empat suspek melarikan diri.

Mayat mangsa telah di temui oleh jirannya yang bernama Yus,40.Jiran mangsa datang kerumahnya kerana merasakan ada sesuatu yang tidak kena dirumah mangsa.

Jiran mangsa menyatakan,kebiasaannya pada waktu subuh mangsa akan datang ke masjid untuk solat jemaah bersama-sama,namun pada pagi itu mangsa tiada di masjid.

Disebabkan khuatir mangsa jatuh sakit atau sebaliknya Yus telah bertindak datang ke rumah mangsa.

Sebaik sahaja sampi dirumah mangsa,Yus mendapati tubuh badan Asiroh berlumuran darah tanpa pakaian.

Kemudian,Yus telah melaporkan perkara tersebut kepada pihak polis bagi mendapatkan bantuan.

Siasatan awal telah mendapati cecair yang dipercayai sperm di bahagian kemaluan dan dubur mangsa.Beberapa barang berharga mangsa seperti wang tunai dan barang kemas juga telah dicuri oleh suspek.

Keempat-emoat suspek yang berusia 23-50 telah berjaya ditahan pihak polis atas maklumat daripada orang awam.

Walau bagaimanapun,kesemua suspek berhadapan dengan hukuman penjara seumur hidup dan hukuman mati.

Pihak polis tidak menolak sebarang kemungkinan bahawa suspek telah beberapa kali mengintai mangsa dan telah merancang jenayah itu terlebih dahulu bersama rakan-rakan yang lain.Editor: Rizal Hakimi
Tiada ulasan:

Catat Ulasan