10 Gambar Fatin Afeefa Dikecam Netizen Gara-gara Berpakaian Seksi


Nama pelakon jelita ini sememangnya telah melonjak naik semenjak usianya kecil lagi. Sebut sahaja nama Fatin Nur Afifah Shamsudin atau lebih mesra dipanggil dengan nama Fatin Afeefa ini telah mula meningkat daripada filem "Tentang Bulan" yang memegang watak sebagai Ila di dalam filem tersebut.

Fatin Afeefa juga dikatakan telah bercerai dengan suaminya,iaitu Adam Shahz pada bulan Mei tahun lalu. Pasangan ini telah dikurniakan dua orang cahayamata.Sebut sahaja nama Fatin Afeef rata-rata sudah membayangkan kontrovsi panas yang sering melanda dirinya sejak dahulu lagi.

Dahulu pelakon ini pernah dikatakan telah merampas suami orang dan mengajak lelaki berkenaan duduk dirumahnya.Namun terbaru, Fatin dikatakan berpakian agak menjolok mata semasa bercuti ke Australia bersama kawan-kawannya.

Sepanjang bercuti disana, pelakon ini dikatakan memuat naik beberapa gambar yang dikatakan agak seksi semenjak bergelar seorang 'janda'.

Walaupun telah, bergelar ibu tunggal, Fatin Afeefa tidak ubah seperti anak dara kerana beliau pandai mengekalkan bentuk badannya sejak dahulu lagi.

Namun disebabkan itu, Fatin Afeefa telah dikecam hebat oleh netizen kerana berpakaian agak keterlaluan semasa bercuti bersama kawan-kawannya.

Gambar yang telah dimuat naik di laman Instagram ini telah mendapat perhatian daripada para netizen. Namun ada juga netizen yang memberikan komen pedas kepada artis jelita ini yang bertulis " Sorry lah sis I terpaksa unfollow u sebab tak nak tambah dosa membawang janda sexy.Pape pon I dari dulu doakan u dapat hidayah untuk memperbaiki diri awak. Semoga ada lelaki yang dapat bimbing awak.Babi sis. I lebiuuu",tulis salah seorang netizen. Editor: Ila Hakimi. Sumber: fatinafeefa