Video- Sajat Tayang Duit Berkepuk-kepuk Dikecam


Nama ahli perniagaan kosmetik terkenal Nur Sajat tidak asing lagi didalam industri tanah air negara kita. Sebelum ini isu mengenai lagu baru yang bertajuk makhluk penggoda mendapat kecaman hebat daripada para netizen.

Sajat seperti biasa tidak pernah menghiraukan apa yang diperkatakan oleh para netizen dan sentiasa berfikiran positif dengan apa yang dilakukkan oleh nya. Walaupun, sedang sibuk dengan bermacam urusan Sajat tetap akan menghabisakan masa nya untuk turut serta mengira keuntungan yang diperolehnya bersama para pekerja.

Baru-baru ini, Sajat dikatakan telah memuat naik satu video sedang mengira duit bersama pekerjanya dan Sajat telah dilabelkan sebagai seorang yang "riak" oleh para netizen.

Selain itu, tindakkan nya itu dikatakan boleh mengundang bahaya kerana mempertontonkan kemewahan yang ada secara umum kepada orang ramai.

Sebelum ini pernah berlaku satu kejadian dimana seorang ahli perniagaan di Kelantan telah di rompak dan mengalami kecederan akibat daripada kelalaian nya memuat naik video sebegitu di Facebook.

Kata orang malang tak berbau, diharap Nur Sajat menjadikan peristiwa itu sebagai satu pengajaran buat dirinya bagi mengelakkan kejadian yang tidak diingini menimpa kepada dirinya.Editor: Ila Hakimi.