Berita Informasi Terkini

Only for Admin

Ads

Dikuasakan oleh Blogger.

Cari Blog Ini

Arkib Blog

Full-Width Version (true/false)

I Am The Author

Featured

Ads

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Subscribe Newsletter

Follow by Email

Footer Pages

/fa-fire/ YEAR POPULAR$type=one

Ahad, 18 Mac 2018

Tular Gambar Mesra Nelydia Senrose Bersama Jutawan Muda Di Media Sosial


Pelakon yang berbakat besar di dalam Industri tanah air kita iaitu Nik Zaris Nelydia Binti Nik Sen atau lebih di kenali sebagai Nelydia Senrose merupakan adik kepada Uqasha Senrose ini jarang sekali kita dengar mengenai gosip panas yang melanda diri nya.


Namun, baru-baru ini telah tersebar satu gambar beliau dengan seorang lelaki yang dikatakan agak mesra seperti pasangan kekasih tular di media sosial.

Lelaki yang hanya dikenali sebagai Mr. H ini dikatakan hanyalah kenalan rapatnya sahaja dan tidak mahu terburu-buru dalam mencari pasangan hidupnya.

Kata Nelydia lagi, dia hanya berharap agak para peminat mendoakan yang terbaik buat diri jika lelaki tersebut adalah jodohnya. Beliau juga tidak mahu mengulas panjang mengenai isu ini kerana bimbang kejadian dahulu berulang kembali.Segalanya di serangkan kepada Allah mengenai isu jodoh ini.
Menurut Nelydia, lelaki tersebut adalah seorang ahli perniagaan yang berjaya dan masih lagi belajar untuk memperkukuahkan syarikatnya pada masa akan datang.Beliau juga tidak pernah menolak sebarang kemungkinan jika jutawan muda ini adalah jodoh yang terbaik untuk dirinya.

Kebanyakkan para netizen yang melihat gambar tersebut mendakwa itu adalah kekasihnya kerana gambar tersebut dikatakan agak mesra dan ianya mula tersebar di media sosial.Editor: Ila Hakimi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan