Wanita Dipukul Dan Diugut Bunuh Oleh Suami

 Malang bagi seorang wanita apabila terpaksa menerima dua jahitan akibat daripada di pukul oleh suaminya
Wanita tertusuk batang kayu penyapu
Kuala Lumpur : Malang bagi seorang wanita apabila terpaksa menerima dua jahitan akibat daripada di pukul oleh suaminya sendiri di kediaman mereka.

Mangsa yang juga merupakan seorang suri rumah terbabit telah di pukul dengan menggunakan batang kayu penyapu di pipi kirinya sehingga menyebabkan batang kayu terbabit terpatah dan serpihannya tertusuk di bahagian kiri pipinya.

Kejadian tersebut di katakan berlaku di kediaman mereka sendiri di Apartment Centerpoint, Batu Caves lebih kurang pada pukul 9.30 pagi hari Sabtu ketika berlaku pertengkaran antara mereka.

Menurut mangsa yang berusia 28 tahun, pertengkaran antara mereka berpunca apbila mangsa bertanyakan kepada suaminya yang berusia 31 tahun mengapa dia menghilangkan diri serta tidak pulang ke rumah semalaman.

Walau bagaimanapun pertanyaan mangsa tidak berjawab malah suaminya itu secara tiba-tiba naik angin lalu mengambil batang penyapu memukul mangsa serta anak mereka.

Mangsa juga mendakwa bahawa suaminya itu telah mengambil kad pengenalannya serta merampas telefon bimbitnya sebelum menghalau dia keluar rumah dan mengugut akan membunuh mangsa jika dia kembali lagi ke rumah mereka.

Mangsa yang ketakutan terus membawa anaknya keluar dari rumah terbabit serta terus turun ke bawah apartment berkenaan tetapi telah di kejar oleh suaminya itu.

Mangsa yang cedera di pipi akibat tertusuk serpihan batang kayu telah di bawa dengan menaiki ambulans ke Hospital Selayang bagi mendapatkan rawatan dan telah menerima dua jahitan akibat kecederaanya itu.

Pihak polis telah mengesahkan sendiri bahawa mereka ada menerima laporan polis yang di buat oleh mangsa berhubung kes terbabit.