Video: Isteri Orang Kantoi Dengan Lelaki Bangla, Wanita Ini Marah Kerana Menangkapnya

Alor Setar - Seorang wanita telah di tangkap ketika melakukan perbuatan yang tidak sepatutnya bersama seorang pendatang asing warga Bangladesh.

Kejadian tersebut dikatakan berlaku di Taman Jubli pada semalam, wanita terbabit di yang juga merupakan isteri orang telah kantoi bersama dengan bangla tersebut .

Merujuk kepada video yang berdurasi selama 1 minit 39 saat telah tular di media sosial menunjukkan wanita tersebut yang cuba mempertahankan lelaki bangla yang kantoi bersamanya itu.

Wanita tersebut juga ada mengatakan bahawa " Lelaki buat semua boleh saja tapi kalau perempuan buat semua salah".

Orang ramai yang berjaya menangkap serta merakamkan video terbabit ternyata tidak berpuas hati apabila wanita terbabit terus mempertahankan lelaki bangla terbabit.

Wanita tersebut tetap cuba melindungi bangla terbabit yang kelihatan duduk di belakangnya akibat ketakutan apabila perbuatan mereka terkantoi dengan orang ramai.

Walaupun wanita terbabit bergelar isteri orang tetapi dia masih lagi cuba mempertahankan skandalnya itu kerana melalui percakapannya turut membela lelaki terbabit dengan mengatakan bahawa bangla terbabit tidak membawanya lari tetapi dia mengikutnya dengan rela hati. - Wartawan Jalanan