Remaja Hamil Hasil Hubungan Bercinta Dengan Ayah Kandung

remaja perempuan berusia 14 tahun apabila dia disahkan mengandung anak kepada ayahnya sendiri hasil hubungan terlarang
Remaja hamil anak ayah sendiri
Sebagai seorang ayah sepatutnya bertindak melindungi anaknya sendiri daripada mata-mata jahat di luar sana supaya tidak menjadi mangsa jenayah seksual yang semakin meningkat saban hari dan bukannya mempergunakan anaknya sendiri untuk memuaskan nafsunya itu.

Akan tetapi lain pula jadinya kepada seorang remaja perempuan berusia 14 tahun apabila dia disahkan mengandung anak kepada ayahnya sendiri hasil hubungan terlarang mereka yang terjalin selepas kepermergian ibunya.

Status seorang remaja yang telah di kongsikan olehnya sendiri di media sosial telah mengejutkan netizen apabila remaja terbabit yang namanya di rahsiakan telah memuat naik kenyataan bahawa dirinya telah hamil anak kepada ayahnya sendiri.

Posting terbabit telah menarik perhatian netizen hanya dalam masa yang singkat serta menimbulkan perdebatan antara netizen kerana menganggap ianya merupakan sesuatu perkara yang tidak seharusnya berlaku.

Namun begitu kenyataan pelik gadis terbabit yang mengatakan bahawa dia amat bahagia dengan hubungan terlarang terbabit dan melarang netizen daripada mengecam tindakannya itu dengan mengatakan bahawa dia amat bahagia dengan kehidupannya sekarang.

Menurut pengakuan daripada gadis terbabit, dia mengaku bahawa hubungan yang terjalin antara dia dengan ayahnya itu mula terjalin selepas ibunya meninggal dunia selepas dia mendapat tekanan hidup di buli di sekolah hanya kerana tidak memiliki teman lelaki.

Akibat daripada tekanan terbabit dia nekad menjalinkan hubungan cinta dengan ayahnya sendiri sehinggalah akhirnya dia mengandungkan anak kepada ayahnya sendiri.

Pada mulanya ayahnya itu di tahan atas tuduhan gangguan seksual namun begitu kejadian terbabit dirahsiakan daripada umum atas permintaan si anak dan dia mengakui bahawa perkara terbabit terjadi tanpa di duga.

Ketika di soal bagaimana dia boleh hamil, remaja terbabit menegaskan bahawa dia dan ayahnya sama-sama melakukannya dengan kerelaan diri sendiri tanpa sebarang paksaan.

Walau bagaimanapun ayah kepada gadis terbabit tetap ditahan atas tuduhan melakukan gangguan seksual terhadap gadis di bawah umur manakala gadis terbabit di berikan perlindungan di bawah akta kanak-kanak sehinggalah dia melahirkan anaknya itu.

Gadis terbabit masih lagi berharap agar hukuman terhadap ayahnya itu dapat di ringankan kerana dia masih lagi berharap ayahnya dapat menunaikan janji-janjinya itu terhadap dia.