Lelaki Rogol, Liwat Serta Tangkap Gambar Lucah Bayi Berusia Setahun.

Seorang lelaki telah ditangkap atas dakwaan telah merogol serta meliwat seorang bayi yang baru berusia setahun.
Jayson Newlun penjaga yang meliwat bayi berusia setahun
Amerika Syarikat - Seorang lelaki telah ditangkap atas dakwaan telah merogol serta meliwat seorang bayi yang baru berusia setahun.

Menurut laporan Independent, lelaki tersebut yang dikenali sebagai Jayson Newlun 26 tahun sepatutnya bertanggungjawab menjaga bayi tersebut yang merupakan anak rakannya sementara ibu bapa mangsa pergi ke kedai yang terletak di Missauri Amerika syarikat.

Ketika kejadian berlaku, ibu bapa mangsa baru sahaja meninggalkan mangsa bersama Newlun dalam lingkungan 10 ke 15 minit sebelum mereka berpatah balik ke rumah selepas tertinggal boucher WIC iaitu boucher untuk pembelian barang-barang.

Ibu mangsa yang pelik kerana ketika meninggalkan rumah Newlun dikatakan sedang duduk di sofa di ruang tamu namun ketika masuk ke rumah dia tidak melihat kelibat Newlun menyebabkan dia terus berjalan menuju ke bilik anaknya itu.

Tetapi dia amat terkejut melihat anaknya itu berada dalam keadaan yang tidak sepatutnya bersama Newlun yang bertindak mengambil beberapa gambar lucah mangsa sambil sebelah tangan menyentuh kemaluan mangsa manakala sebelah lagi menyentuh kemaluannya.

Ibu mangsa yang terkejut terus memanggil suaminya itu sebelum bapa mangsa bertindak membelasah Newlun dengan menggunakan laci almari baju sehingga patah tangan serta mengalami beberapa kecederaan lain.

Jiran mangsa yang mendengar kekecohan terbabit kemudiannya telah datang ke rumah mangsa serta meleraikan pergaduhan yang berlaku antara mereka sebelum Newlun di serahkan kepada pihak polis.

Hasil rawatan terhadap mangsa mendapati dia telah di liwat serta dirogol oleh Newlun menyebabkan dia telah di tahan oleh pihak polis bagi melakukan siasatan lebih lanjut sebelum Newlun didakwa di mahkamah.