Empat Gambar Kemaluan Wanita Disumbat Cili Api, Dituduh Curang Dengan Suami Orang.

China - Seorang wanita telah di hukum dengan kejam apabila kemaluannya di sumbat dengan menggunakan cili hanya kerana dia dikatakan mempunyai hubungan sulit dengan suami orang.

Memang menyakitkan apabila mengetahui bahawa pasangan kita itu bertindak curang di belakang kita tidak kiralah sama ada pada dasarnya itu hanyalah pasangan kekasih kita.

Jika baru bercinta pun boleh melakukan kecurangan apatah lagi jika sudah bergelar suami atau isteri, adakah kita masih boleh menerima hakikat bahawa kita telah di khianati oleh insan yang kita sayangi.

Di China pula terdapat banyak kes di mana suami lebih memilih untuk berlaku curang dengan wanita yang lebih muda hanya kerana dengan satu sebab yang di yakini iaitu hanya untuk memuaskan nafsu mereka.

Terdapat banyak kes di mana kita lihat di media sosial mengenai isteri yang membawa pengikutnya untuk menyerang perempuan simpanan si suami dengan membelasah mereka dengan teruk kerana dikatakan bahawa mereka itulah perosak rumah tangga orang sementara si suami pula di biarkan terkapai-kapai seperti tidak boleh berbuat apa-apa.

Di media sosial ada juga kita melihat sering kali wanita yang dipersalahkan kerana memiliki hubungan dengan suami orang manakala lelaki pula tidak dipersalahkan kerana wanita terbabit yang akan dikatakan penggoda sebenar.

Ada juga pasangan yang di bogelkan di khalayak umum serta di belasah dengan teruk apabila kantoi mempunyai hubungan sulit dan mungkin ada lagi hukuman yang lebih teruk daripada ini jika ke semua kes kejadian kecurangan suami atau isteri di bongkarkan.

Setiap kali berita mengenai kecurangan pasangan di muat naik di media sosial pasti ada sahaja komen dari netizen yang memberikan idea-idea gila mereka mengenai cara-cara hukuman yang patut di lakukan terhadap pasangan yang berlaku curang tanpa menggunakan akal fikiran yang waras.

Baru-baru ini telah tersebar gambar seorang wanita yang telah di dera serta di hukum dengan kemaluannya di sumbatkan dengan menggunakan cili oleh sekumpulan wanita kerana dikatakan mempunyai hubungan sulit dengan suami orang.

Idea untuk menyumbatkan cili ke dalam kemaluan apabila tertangkap berlaku kerana terdapat segelintir netizen yang menyarankan idea terbabit di bawah ruangan komen pasangan yang di tangkap berlaku curang.

Walau bagaimana pun butiran lebih terperinci mengenai mangsa serta golongan yang sanggup memperlakukan mangsa sebegitu rupa masih belum diketahui dengan tepat.

Lokasi serta punca mangsa di hukum begitu juga tidak didedahkan melainkan hanya gambar yang mendedahkan betapa peritnya menerima hukuman sedemikian rupa seperti gambar terbabit adalah bertujuan memberikan amaran kepada pasangan yang ingin berlaku curang di luar sana supaya melupakan sahaja hasrat terbabit.-Celupar.com