Aksi Menjijikkan Lelaki Merogol Sepohon Pokok Berjaya Dirakamkan.

Nafsu kadang kalanya mengatasi akal fikiran yang waras menyebabkan seseorang itu bertindak di luar kawalan
Aksi lelaki merogol pokok yang berjaya dirakam oleh CCTV 
Nafsu kadang kalanya mengatasi akal fikiran yang waras menyebabkan seseorang itu bertindak di luar kawalan seperti yang kita dapat lihat di luar sana apabila saban hari kes rogol semakin meningkat.

Melakukan perbuatan merogol itu merupakan sesuatu yang amat menjijikkan kerana berlaku tanpa kerelaan apatah lagi jika mangsa rogol terbabit tidak mampu untuk mempertahankan diri.

Terdapat juga segelintir individu yang memiliki nafsu yang melampaui akal fikiran manusia apabila sanggup menjadikan mangsa yang bukan tergolong dalam golongan manusia.

Hanya kerana terlampau mengikutkan nafsu sehingga sanggup melakukan perbuatan terkutuk terbabit terhadap ayam, tiram, ekzos kereta, kambing, kuda dan yang terbaru adalah membabitkan seorang lelaki yang bertindak merogol sepohon pokok.

Lelaki terbbait dikatakan melakukan perbuatan terbabit ketika waktu malam dan kelihatan di wajahnya bahawa dia begitu bersungguh-sungguh melakukan perbuatan menjijikkan terbabit terhadap pokok berkenaan.

Namun tiada butiran lebih lanjut mengenai lelaki terbabit yang di ketahui melainkan air maninya sahaja yang di tinggalkan pada lubang yang terdapat pada dahan pokok berkenaan.

Rakaman kejadian tersebut telah berjaya dirakamkan melalui kamera litar tertutut CCTV yang berada di sekitar kawasan berkenaan.