Lelaki Terima 67 Jahit Di Kemaluan Kerana Onani Dengan Tiram.

Gambar Hiasan
Singapura - Seorang lelaki terima 67 jahitan di kemaluannya kerana cuba memasukan kemaluannya kedalam Tiram yang dibeli diri sebuah pasar raya.

lelaki yang berasal dari Hougang, Singapura itu mengalami kecederaan teruk di kemaluan berikutan tindakan gilanya itu yang mahu beronani dengan tiram.

Minggu lepas ada kejadian yang lebih kurang sama berlaku di negara itu yang mana seekor ketam telah menyepit “kemaluan” seorang wanita.

Pada hari tersebut, ketika pulang dari tempat kerja mangsa dikatakan telah pergi di sebuah pasar, dan telah membeli tiram tersebut kerana rupa tiram itu sama seperti kemaluan wanita.

Menurutnya lagi ketika berada di pasar dia cuma membeli sebiji sahaja tiram dan mahukan saiz yang paling besar, walaupun pembelian tersebut diragui oleh penjual makanan laut tersebut tetapi dia tetap berjaya mendapatkannya.

Ketika berada di rumah, lelaki itu cuba memasukan kemaluanya ke dalam tiram tersebut dan ketika dia leka sedang beronani dengan tiram itu, berlaku kesilapan menyebabkan kemaluan mangsa terkena pada bahagian sisi yang tajam dan keras sehinggakan kemaluannya berdarah.

Mendengar jeritan dari mangsa, jirannya datang untuk melihat keadaan mangsa dirumah, ketika jirannya membuka pintu rumah, jirannya gagak terkejut kerana darah mengalir dari kemaluan lelaki itu.

Menurut jiran mangsa lelaki itu sedang menahan kesakitan dan tiram itu masih dalam genggaman tangan mangsa, Mangsa dikejarkan ke hospital dan terpaksa menerima 67 jahitan di kemaluannya.